Ton Ton club

In de TonTonclub kun je ouderwets spelen met spellen uit je jeugd. Kermis nieuwe stijl!

Op de Wallen openden vier jonge ondernemers twee jaar geleden een speelhal met oude arcadespelkasten. In oktober opent een tweede vestiging haar deuren: TonTon Westerpark op het Westergasterrein in Amsterdam. In de speelhal nieuwe stijl met bijna 300 vierkante meter over twee verdiepingen vind je op de bovenverdieping de vaste collectie met onder andere flipperkasten en airhockeytafels. Op de begane grond komen zelfgebouwde attracties. Denk aan een racebaan en bar ineen, zodat je tijdens het wachten op je biertje met autootjes kan racen. De buitenruimte voor het pand moet een permanente invulling krijgen met typische bezienswaardigheden uit je jeugd. Denk aan een waterglijbaan en een skeebal, een typisch arcadespel waarbij je ballen in een gat moet gooien.

tontonclub

Polonceaukade 27

Fiets je al regelmatig in Westpoort / Sloterdijk?
Of overweeg je eens te gaan fietsen?
 
Dan hebben we goed nieuws voor je!
De FietsCoalitie gaat fietsen in dit gebied op allerlei manieren belonen en samen met jou nog leuker en aantrekkelijker maken.
Meld je snel aan en doe met ons mee, je ontvangt dan de nieuwsbrief van De FietsCoalitie en blijft zo op de hoogte van alle acties.

Fietsen wordt beloond! Heb je de enquete ook gezien?

Pin It on Pinterest

Share This