Studenten Mediacollege maken mediaproducten voor FietsCoalitie SmartCity

De FietsCoalitie en het Mediacollege Amsterdam zijn een samenwerking aangegaan. Maar liefst 28 studenten maken voor hun eindexamen mediaproducten die de FietsCoalitie kan gaan inzetten voor haar campagne!

Het Mediacollege Amsterdam ligt in Westpoort en dus midden in het actiegebied van de FietsCoalitie. Een logische stap, volgens Sandra Hueber (een van de partners van de FietsCoalitie), om te kijken of het college iets kon betekenen
in de campagne om meer mensen te enthousiasmeren om te gaan fietsen. En twee vliegen in één klap, want de werknemers en studenten van het mediacollege, zijn tevens de doelgroep: bestaande en potentieel nieuwe fietsers in het gebied.
Het Mediacollege heeft direct positief gereageerd op het verzoek om samenwerking en 11 november was het zover. Alle studenten moesten hun conceptplan presenteren aan de examencommissie en één van de partners van de FietsCoalitie.
We zijn opgetogen over de creativiteit en de inzet van de studenten en hebben al heel interessante mediaproducten gezien. De studenten gaan de producten nu doorontwikkelen en komen begin december met de eerste tussenproducten.

In januari worden de eindproducten opgeleverd.

Fiets je al regelmatig in Westpoort / Sloterdijk?
Of overweeg je eens te gaan fietsen?
 
Dan hebben we goed nieuws voor je!
De FietsCoalitie gaat fietsen in dit gebied op allerlei manieren belonen en samen met jou nog leuker en aantrekkelijker maken.
Meld je snel aan en doe met ons mee, je ontvangt dan de nieuwsbrief van De FietsCoalitie en blijft zo op de hoogte van alle acties.

Fietsen wordt beloond! Heb je de enquete ook gezien?

Pin It on Pinterest

Share This