Wil je af van je oude of ongebruikte fiets? Kom dan in actie. Laat je fiets gratis ophalen en maak zo plek in het rek voor fietsen die wel gebruikt worden. Vaak zijn fietsenrekken overvol en is het moeilijk om een plekje te vinden voor je fiets. Maar wist je dat gemiddeld 15% van de fietsen in rekken (bijna) niet wordt gebruikt? Hierdoor is er minder of geen plek voor fietsen die dagelijks gebruikt worden. En dat is jammer! Dus wil je af van je oude of ongebruikte fiets? Kom dan in actie en bel 14 020 of vul het online formulier in en laat je fiets gratis ophalen. Iedereen die een fiets inlevert ontvangt bovendien de enige echte Amsterdam houdt van Fietsen schoudertas! Voor meer informatie zie ook de projectwebsite Download flyer: amsterdam.nl/fiets/klaar 

Fiets je al regelmatig in Westpoort / Sloterdijk?
Of overweeg je eens te gaan fietsen?
 
Dan hebben we goed nieuws voor je!
De FietsCoalitie gaat fietsen in dit gebied op allerlei manieren belonen en samen met jou nog leuker en aantrekkelijker maken.
Meld je snel aan en doe met ons mee, je ontvangt dan de nieuwsbrief van De FietsCoalitie en blijft zo op de hoogte van alle acties.

Fietsen wordt beloond! Heb je de enquete ook gezien?

Pin It on Pinterest

Share This