24H Amsterdam is dé manier om de stad op een nieuwe manier te ervaren. In het weekend van 12 en 13 maart 2016 is (Nieuw-)West dé place to be! Je hebt volop de kans om de creatieve en innovatieve kant van (Nieuw-)West te ervaren!

Ook in Sloterdijk zijn er diverse activiteiten:
Op zaterdag 12 maart tussen 17:00 en 18:30 brengt sopraan Else-Linde Buitenhuis de mooiste opera-aria’s ten gehore tijdens Bier & Opera in BRET. Zij wordt begeleid door live pianomuziek en de muziek wordt op geestige wijze gecombineerd met de beste bijpassende speciaal bieren uit de regio.

Voor een muzikaal en artistiek kijkje in de keuken van de dance-industrie kom je zaterdag 12 maart tussen 15:00 – 18:00 uur naar Stichting Nachtlab aan de Isolatorweg. Hier kun je een dj-les volgen, live streams van Beatport bekijken of een masterclass van The School of House volgen. Kortom: een inspirerende middag over dance-cultuur.

Ook AEB opent de deuren om een uniek kijkje achter de schermen van de afvalverwerking te geven. Door de grote belangstelling is het helaas niet meer mogelijk om je aan te melden voor de rondleiding.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek Havenstad op de kaart:

Fiets je al regelmatig in Westpoort / Sloterdijk?
Of overweeg je eens te gaan fietsen?
 
Dan hebben we goed nieuws voor je!
De FietsCoalitie gaat fietsen in dit gebied op allerlei manieren belonen en samen met jou nog leuker en aantrekkelijker maken.
Meld je snel aan en doe met ons mee, je ontvangt dan de nieuwsbrief van De FietsCoalitie en blijft zo op de hoogte van alle acties.

Fietsen wordt beloond! Heb je de enquete ook gezien?

Pin It on Pinterest

Share This