Slimme deals voor ondernemers die kiezen voor de fiets

Wil jij die duurzame onderneming zijn, met gezonde en energieke werknemers?
Wil je geld besparen op parkeerkosten, autogebruik en ziekteverzuim?

Kies voor de fiets en ervaar de voordelen. Fietsers bezetten geen dure parkeerplaatsen , zijn fitter en dus productiever. Het loont om het fietsgebruik binnen je organisatie te stimuleren. Niet alleen je onderneming profiteert, maar ook je medewerkers en het milieu!

Enthousiast geworden? Dan is de FietsCoalitie SmartCity jullie partner

Maak een afspraak via info@fietscoalitiesmartcity.nl. Samen kijken we hoe we binnen jouw bedrijf met een aanpak op maat meer mensen op de fiets kunnen krijgen. Denk daarbij onder meer aan fiscale stimulansen, e-bikeacties, mogelijkheden om flexibel te werken etc. Maar ook voor ludieke fietsstimuleringsacties kun je bij ons terecht.

Bijzonder voordeel

Voor werkgevers die een bedrijf hebben in de regio Amsterdam is er nu een bijzonder voordeel. Bedrijven kunnen tot euro 25.000,- subsidie krijgen op maatregelen die zij uitvoeren, die leiden tot minder autogebruik, en het fietsen stimuleren. Wil je hierover ook een persoonlijk advies op maat? Ga dan naar Wijzijnbreikers

Zo gedaan en…. snel verdiend!

Fiets je al regelmatig in Westpoort / Sloterdijk?
Of overweeg je eens te gaan fietsen?
 
Dan hebben we goed nieuws voor je!
De FietsCoalitie gaat fietsen in dit gebied op allerlei manieren belonen en samen met jou nog leuker en aantrekkelijker maken.
Meld je snel aan en doe met ons mee, je ontvangt dan de nieuwsbrief van De FietsCoalitie en blijft zo op de hoogte van alle acties.

Fietsen wordt beloond! Heb je de enquete ook gezien?

Pin It on Pinterest

Share This