Natuurspeeltuin het Woeste Westen is een avontuurlijke plek waar kinderen tot 14 jaar gratis kunnen struinen, ravotten, kliederen en klimmen in een natuurlijke omgeving. Zo ontdekken stadse kinderen de natuur. Meer weten? Het gebied is altijd vrij toegankelijk. Op woensdagen en in het weekend zijn er van 11 tot 18 uur speeltuinbeheerders. Op de andere dagen vanaf 13 uur. Je kunt dan koffie, thee, sappen en lekkers kopen en, bij slecht weer, schuilen. Er is een terras voor ouders. Door het spelen met losse materialen als takken, stenen, zand en water daagt het terrein de creativiteit en fantasie van kinderen uit. Een ideale plek voor verjaardagsfeestjes, natuur- en milieueducatie, buitenschoolse opvang en schoolreisjes. Bereikbaarheid: Het Woeste Westen ligt aan een fietspad en is dus niet direct bereikbaar met de auto!

  • Met de fiets: Route door Westerpark
  • Met openbaar vervoer: Tram 10, halte Van Hallstraat (10 minuten lopen) Bus 21, halte Van Hallstraat of Vredenhof (10 minuten lopen) Bus 48, halte Spaarndammerdijk (8 minuten lopen)

woestewesten.nl Overbrakerpad 3, Amsterdam.

Fiets je al regelmatig in Westpoort / Sloterdijk?
Of overweeg je eens te gaan fietsen?
 
Dan hebben we goed nieuws voor je!
De FietsCoalitie gaat fietsen in dit gebied op allerlei manieren belonen en samen met jou nog leuker en aantrekkelijker maken.
Meld je snel aan en doe met ons mee, je ontvangt dan de nieuwsbrief van De FietsCoalitie en blijft zo op de hoogte van alle acties.

Fietsen wordt beloond! Heb je de enquete ook gezien?

Pin It on Pinterest

Share This