Cafe Bret
Hier kun je Fietskilometers inleveren!

Houd je van bijzondere biertjes, lekker en gezond eten, filmfestivals, kookworkshops en nieuwe muziek? Kom dan naar BRET. De initiatiefnemers van Hannekes Boom zetten met deze tent Sloterdijk op de kaart voor jong en hip Amsterdam. BRET is in het voorjaar van 2015 neergestreken in een tijdelijk gebouw van rode containers midden op het vernieuwde Orlyplein. Het is nu al het nieuwe kloppende hart van het groene plein. De ondernemers van BRET zijn sterk in programmering. Van film- en muziekavonden op het Orlyplein, tot kampeer- en survivaltrips in de Brettenzone. Houd de agenda in de gaten.

“BRET will bring back something that has been lost for a longtime @ Sloterdijk: a place where people can meet each other, get inspired and enjoy life.”

www.bret.bar

Ben je deelnemer van Ring-Ring®? Dan kun je hier ook je Fietskilometers (Fkm’s) inleveren

Fiets je al regelmatig in Westpoort / Sloterdijk?
Of overweeg je eens te gaan fietsen?
 
Dan hebben we goed nieuws voor je!
De FietsCoalitie gaat fietsen in dit gebied op allerlei manieren belonen en samen met jou nog leuker en aantrekkelijker maken.
Meld je snel aan en doe met ons mee, je ontvangt dan de nieuwsbrief van De FietsCoalitie en blijft zo op de hoogte van alle acties.

Fietsen wordt beloond! Heb je de enquete ook gezien?

Pin It on Pinterest

Share This